Operari/a neteja per Apartaments Turistics Platja d'Aro.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix 1 any d'experiència mínima en lloc similar. Es requereix residencia Platja d'Aro

Descripció
Es necessita un/a Operaria/ de neteja per Apartaments Turistics a Platja d'Aro. Durant deu dies la jornada laboral és de 40 hores (intensiva matins) i després unes 20 hores més o menys, horari a convenir. Les seves funcions seran: - Neteja dels apartament: habitació, cuina i cambra de bany - Neteja dels espais comuns - Gestió correcte de utensilis i residus.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.