Cuiner/a suplència puntual (del 6 al 10/03)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en cuina de col.lectivitats, coneixement d'al.lèrgies, intoleràncies. Disponibilitat per treballar la setmana del 6 de març. Es valorarà residència per la zona.

Descripció
Empresa de menjadors escolars precisa incorporar en llar d'infants situada a Torroella de Montgrí a un cuiner/a per treballar la setmana del 6 al 10 de març. Les tasques seran la preparació del dinar per uns 35 infants aprox., control d'al.lèrgies i/o intoleràncies, dietes, ordre del magatzem, APPCC's i neteja. Horaris de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Salari brut segons conveni de col.lectivitats.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.