Peó agrícola

Oferta

Població
Albons

Experiència / Requisits sol·licitats
-Amb formació agrària i/o àmplia experiència demostrable en projectes professionals de producció agrària, prefreiblement dins el sector agroecològic. -Amb passió per la feina de pagès i coneixedora del que representa aquesta activitat. -Amb capacitat de treball, activa, amb iniciativa, dialogant, col•laboradora i habituada al treball en equip –Amb bona capacitat de comunicació oral, amb habilitats socials i empatia. – Metòdica, organitzada, amb capacitat de planificació i adaptació. – Amb coneixement bàsics d'informàtica: editor de textos, fulls de càlcul, navegació, etc… – Amb bon nivell de català i, preferiblement, bon nivell de francès parlat. – Amb carnet de conduir i flexibilitat horària.

Descripció
-Tasques d'implantació, manteniment i collita de conreus hortícoles. -Manteniment bàsic de maquinària agrícola. -Venda de productes al mercat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.