Monitors/es de Casa de Colònies per a la Temporada Escolar

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència prèvia en colònies, campaments i/o esplais, CAU Disponibilitat immediata per incorporar-se Domini del català (nadiu) i molt valorable anglès ( C1), per fer inmersió lingüística Desitjable amb titulació oficial de monitor/a de lleure o altres realcionades (CFGS esports, animació, sociocultural, ...) Disponibilitat per viure a la casa durant l’estada on es treballarà Moltes ganes de viure-hi la experiència!

Descripció
Ets monitor/a de lleure i busques feina per aquesta temporada ? T'oferim formar part de l'empresa líder en centres de colònies, fent estades generalment d'entre 3-5 dies o visites de dia, a un dels nostres centres ubicats a les províncies de Girona, Barcelona i Lleida. Realitzem estades amb grups de totes les edats,amb moltes activitats d'aventura (kayak, BTT, quads, tirolines, rocòdroms...), activitats creatives, jocs de nit i de coneixènça entre molts d'altres. Funcions 1. Execució del programa d’activitats 2. Atenció als/les nenes, adolescents i equip de professorat i acompanyants. 3. Preparació del material necessari per realitzar les activitats. 4. Cura del material 5. Fer complir la normativa interna 6. Motivar i cohesionar el grup de nens.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.