Gestions varies lloguer turístic vacacional (Programa 30 plus - persones majors de 45 anys)

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
experiencia mínima 1 any sector turístic. Imprescindible idiomes , coneixements mínims en informàtica , carnet de conduir i vehicle propi

Descripció
Gestions varies lloguer turístic vacacional (Programa 30 plus - persones majors de 45 anys) Gestions varies lloguer turístic vacacional (Programa 30 plus - persones majors de 45 anys)Publicada : 11/01/2023 Recepció: atenció telefònica i presencial LLoguer: gestió de reserves, documentació administrativa, Check in / Out, planning neteges, publicació portals, respondre peticions, etc... Suport administratiu en altres departaments: arxiu documentació, elaboració documents, tràmits varis, .... El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.