Treballador/a familiar amb vehicle

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
- Titulació en Atenció Sociosanitària o similar - Experiència mínima de 3 mesos - Vehicle propi per desplaçar-se entre els municipis.

Descripció
Gestionem un servei SAD (Servei d'Atenció Domiciliària) i necessitem incorporar un/a treballador/a familiar (gerocultor/a) per atendre les necessitats d'alguns veïns i veïnes (gent gran) de la zona amb col·laboració de Serveis Socials-Ajuntament. Zona: Playa de Aro, S' Agaró i voltants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.