TÈCNIC/A ADMINISTRACIÓ LABORAL - NÒMINES VILAMALLA

Oferta

Població
Albons

Experiència / Requisits sol·licitats
Cal aportar una experiència mínima de 2-3 anys ocupant un lloc de feina similar, formant part d'un Departament de Recursos Humans per a client final o Assessoria/Gestoria Laboral. Cal disposar de formació reglada en RELACIONS LABORALS / DRET DEL TREBALL. D'altra banda, cal tenir experiència realitzant nòmines, preferiblement en industria del sector carni. Es valorarà tenir coneixements dels programes SUMMAR I LABOR.

Descripció
Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar, per la seva planta ubicada a Vilamalla, i degut al seu creixement i pla d'expansió, un/a TÈCNIC/A DE RELACIONS LABORALS I UN/A ADMINISTRATIU/A LABORAL per a dur a terme totes les tasques del departament laboral Les tasques requerides son les següents: - Realització i gestió de nòmines - Realització de contractes - Aplicació de la normativa laboral vigent - Resolució de dubtes i incidències dels treballadors - Comunicacions a la Seguretat social - Traspàs d'altes i baixes a la SS - Sistema RED S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, on el/la candidat/a seleccionat/da optarà a un lloc de feina estable, en el que podrà créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.