Rentaplats/auxiliar de cuina

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà coneixements en cuina. Imprescindible residència a la zona.

Descripció
Des de la Sala Gran de Llofriu busquem incorporar un/a cuiner/a per ampliar el nostre equip de cuina a partir de març. Busquem un perfil responsable, polivalent, amb capacitats de treball en equip i flexible que demostri àmplia experiència professional en cuines. Funcions: Amb la supervisió del cap de cuina, aquesta persona donarà suport al bon funcionament del departament, col·laborant en la gestió del dia a dia. Neteja i organització de l'àrea o partida designada, garantint una bona manipulació i higiene en la producció i qualitat del servei per a la satisfacció dels nostres clients. S'ofereix: Jornada completa de dilluns a diumenge - dimarts festius. Dilluns, dimecres, dijous i diumenge de 10h a 17h aprox. Divendres i dissabte horari partit. (Durant la temporada d'estiu l'horari pot variar. Oferim formar part d'un projecte estable i de futur amb bon ambient laboral on poder desenvolupar-se, aportar idees i coneixements. Salari a convenir segons la vàlua del/la candidat/a

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.