Animador turistic per camping resort costa brava

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia minima requerida i demostable com animador en hotel o camping. Imprescindible nivell mig anglés parlat. Coneixements d'altres idiomes serà un plus.

Descripció
Organitzar les diferents activitats en funció de les característiques del grup turístic o dels possibles clients. Supervisar jocs, concursos, tallers i les activitats manuals i d'expressió contemplades en el programa d'animació. Dirigir activitats físiques apropiades per a l'oci i la recreació (coreografies, balls, activitats esportives). Promocionar les diferents activitats entre els clients. Atendre les possibles reclamacions. Donar informació de l'empresa, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.