Tècnic/a Fiscal Comptable

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
- Disposar de titulació de Grau en Empresarials, Econòmiques, ADE o FP superior en administració i finances. - Es valorarà experiència en gestoria/ assessoria/consultoria, assessorant en temes de comptabilitat i fiscalitat. - Persona amb gran capacitat de treball en equip, proactiva i amb vocació de servei i orientació al client.

Descripció
Busques una feina en l'àmbit Comptable i Fiscal? T'agradaria incorporar-te a un equip jove i dinàmic desenvolupant un projecte de futur en una empresa líder en el sector Agrari? A Agroxarxa, creiem i invertim en el desenvolupament professional i personal dels nostres equips i actualment ens trobem en la recerca d'un/a Tècnic/a Fiscal Comptable per a la nostra oficina de Torroella de Montgrí. Els teus desafiaments professionals seran: - Portar la comptabilitat de la cartera assignada, complint tots els requisits legals necessaris. - Oferir un assessorament de qualitat i proper en legislació tributària. - Assessorament integral que tingui en compte tots els aspectes de l'activitat de cada client. -Assessorament comptable i econòmic general, planificació fiscal, confecció i tramitació d’impostos, comptabilitat analítica i de costos dels clients de l’oficina, i tramitació de rendes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.