Socorrista amb ROPEC

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Titulació de socorrisme aquàtic. Imprescindible registre ROPEC. Titulació DEA en vigor.

Descripció
Detectar les incidències que es produeixin aplicant els primers auxilis i mesures d'emergències apropiades. Desenvoluparan tasques de prevenció, vigilància, informació i seran els / les primers / as a actuar en cas de rescat, atenció sanitària o en qualsevol altra situació que sigui necessari. ? Detectar les incidències que es produeixin en el mitjà aquàtic aplicant les tècniques de salvament i primers auxilis apropiades per a cada cas. Complir normes i procediments d'aplicació al lloc. Mantenir l'ordre, neteja i normatives d'imatge de les instal·lacions

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.