Governant/a

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Domini del català, castellà. Nivell bàsic d’anglès i francès. Valorable experiència en feines similars. Mitjà de transport per arribar al lloc de la feina. S'ofereix: Contracte fix discontinuo temporada de 8 mesos. Jornada laboral completa intensiva de 8:00 a 16:00 hores. Sou brut 1.800 en 12 pagues. Inici 1/04/2023

Descripció
Organització del Departament de pisos de l’Hotel. Confecció de quadrants de treball del personal de neteja, bugaderia i control del minibar.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.