SUSHI CHEF - Restaurant

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: Formació mínima: ESO/EGB. Formació valorable: CFGM cuina. Experiència mínima: 3 anys com a cap de sushi. Imprescindible experiència prèvia en sushi, cuina japonesa o asiàtica. Idiomes: Català i/o castellà. Residència a la zona de Llafranc o rodalies. Carnet B i cotxe, en cas de residir fora de Llafranc.

Descripció
Grup de restauració consolidat cerca Cap de Cuina per incorporar-se a un dels seus establiments més emblemàtics a la Costa Brava, enfocat a una cuina japonesa gastronòmica i elaborada.  Si busques una posició estable i tens experiència com a sushi chef, et volem conèixer! FUNCIONS: Desenvolupar totes les teves competències com a sushi chef. Treballar amb fitxes tècniques i escandalls. Realitzar control de costos i stocks. Encarregar-se de la realització de comandes, compres i gestió de proveïdors. Verificar quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge de les mercaderies. Preparar produccions i cuina durant el servei. Dirigir, coordinar i supervisar un equip de 3-6 persones, segons temporada juntament amb el cap de cuina.  Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació i el compliment de procediments. Instruir i formar el personal de cuina sobre les tècniques i metodologia per conservar i preparar els aliments. CONDICIONS: ?Incorporació: Immediata Horaris: torn partit (serveis de migdia i nit)  Festiu: 2 dies/setmana (juliol i agost 1 dia lliure setmanal) Salari: 28.000€ brut/any + Bonus mensual juny, juliol, agost i setembre Contracte: fix discontinu 10-11 mesos o possibilitat de feina tot l'any 

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.