Subgovernant/a per hotel a l'Escala.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
-Experiència d'al menys 3 anys en un lloc de característiques similars -Preferiblement residència a les proximitats de l'Escala -Experiència en gestió dequips -Coneixements de Word, Excel i Outlook a nivell usuari COMPETÈNCIES PROFESSIONALS -Responsabilitat -Discreció -Organització -Dinamisme -Rapidesa -Lideratge d'equip. -Capacitat de treballar en equip i de forma autònoma. S'OFEREIX: -Contracte de març a novembre. -Possibilitats de continuar la temporada que ve -Excel·lent ambient de treball -Formar part d'un projecte ambiciós dins una empresa en plena fase d'expansió i creixement

Descripció
A RVhotels, cadena hotelera amb presència a les principals destinacions de platja i muntanya a Catalunya i Menorca, busquem professionals que vulguin formar part d'un equip jove, dinàmic i motivat. No hem deixat de créixer i estem buscant professionals que es vulguin unir a la nostra empresa i ajudar l'equip als nostres EQUIPS per atendre i satisfer l'estada dels nostres clients. Ens acompanyes en aquesta aventura? Estem buscant un/a SUBGOVERNANT/A per a un dels nostres hotels ubicats a L'Escala. Un lloc Ideal per a famílies o per passar uns dies romàntics en parella, situat al passeig marítim de la localitat. FUNCIONS PRINCIPALS -Substituir la Governanta quan sigui necessari -Executar de manera qualificada, autònoma i responsable, les tasques relatives a els pisos, àrees públiques, àrees internes, llenceria i bugaderia. -Seleccionar els productes de manteniment i neteja per a ús diari. - Inspeccionar i participar en la neteja dàrees. -Portar el control de les habitacions i la seva ocupació, així com de les sales. -Participar en estadístiques i elaborar informes en relació amb les tasques pròpies de la seva àrea.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.