gobernante/a

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Buscamos una persona para : Organización y Atención al cliente en el departamento de pisos. Control de los procesos de limpieza, puesta a punto de habitaciones y zonas comunes. Gestión de departamento del área de alojamiento y procesos de gestión de calidad. Gestión y supervisión del personal de limpieza (horarios, días libres...etc)

Descripció
Desde Marc Clear, empresa especializada en externalización de servicions de limpieza, estamos buscando para imporante hotel de Sant Feliu de Guixols un/a gobernante/a para el correcto funcionamiento del departamento de pisos de un hotel.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.