Administratiu/va suport vendes.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en un cicle formatiu de grau superior en administració, o de caire tècnic: fusteria, edificació.. i amb un mínim de 2 anys d’experiència en lloc de treball similar. Informàtica: Excel (nivell avançat), Word, outlok, photoshop... i amb facilitat per aprendre altres programes de gestió (el lloc de treball requereix agilitat en l’ús dels recursos informàtics). Cal que tingui un mínim d’interès per la construcció, medi natural, fusta i capacitat per interpretar plànols, calcular proporcions, volums, superfícies... ha de tenir també certa idea de dibuix per fer un esquema a mà o amb l’ ordinador. Idiomes: bon nivell de català i castellà, és valorarà l’anglès. Ha de ser una persona sociable, amb ganes i facilitat d’aprenentatge, dinàmica, responsable, organitzada i amb capacitat de treballar sota pressió. Amb residència per la zona.

Descripció
Empresa dedicada a la venda de fusta per a l’obra pública i privada mediambiental i serveis relacionats, amb més de 20 anys de presència en el mercat, amb continu aprenentatge i amb la voluntat d’oferir sempre les millors solucions tecnològiques als seus clients, necessita incorporar al seu centre de Palafrugell, per ampliació de plantilla, a un/a: ADMINISTRATIU_IVA /SUPORT VENDES La persona seleccionada, en dependència de gerència donarà suport a l’equip de vendes en les següents tasques: - Atendre consultes per Mail, per telèfon i presencials. - Assessorar als clients i recomanar la solució tècnica més adient. - Elaboració de pressupostos. - Tasques administratives vàries S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització i en constant expansió. Contracte indefinit. Horari flexible, amb possibilitat de fer 2 o 3 dies a la setmana intensius (un d’ells divendres a la tarda). Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució 18.000 € brut anual amb possibilitat d’incentius un cop superat el període de prova. Bon ambient de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.