Tècnic-a Laboral

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Ets la persona que estem cercant si: - Disposes de formació en Grau de Relacions Laborals o Ciències del Treball... Es valorarà positivament el coneixement del règim agrari. - Experiència mínima d’un any realitzant tasques en l’ àmbit laboral. - Ets una persona organitzada, proactiva, amb habilitats de relació, amb vocació de servei i amb orientació a la qualitat i als resultats.

Descripció
Actualment ens trobem en la recerca d' un/a Tècnic/a de Relacions laborals per cobrir una vacant temporal a la nostra oficina de Torroella de Montgrí. A Agroxarxa creiem i invertim en el desenvolupament professional i personal dels nostres equips. Els seus desafiaments professionals seran: - Portar la gestió laboral integral de la cartera de clients assignada, assessorament laboral, nómines,... - Realització d’altes, baixes; control i tramitació d’ IT’s, TC’s, tràmit de prestacions,... - Gestió i tramitació de documentació d’estrangeria, acomiadaments, jubilacions, etc. - Identificar noves oportunitats per crear sinèrgies entre els diferents serveis que s'ofereixen a l’oficina.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.