Mariner/a patró/na professional

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
És necessari experiència prèvia en feines similars. Domini del català, castellà. Nivell mig d’anglès i francès, o nocions. Imprescindible alguna de les següents titulacions: Patró portuari, PPER ó Formació Bàsica en Seguretat + PNB. Bona predisposició per treballar en equip i bones aptituds per a l'atenció al públic. Contracte fix discontinuo 2 mesos: juliol i agost. Jornada laboral completa partida. 8 hores al dia en torns rotatius setmanalment. Sou net mensual 1.650 € negociable segons vàlua i experiència professional. Inici 01/5/23.

Descripció
Tasques de mariner/patró al camp de boies.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.