Controlador/a aparcament zona blava.

Oferta

Població
Palau-Sator

Experiència / Requisits sol·licitats
Disponibilitat per treballar de dilluns a diumenges , amb els descansos establerts per llei. IMPRESCINDIBLE Carnet de conduir i vehicle propi. Català i castellà parlat imprescindible. Coneixements d'informàtica a nivell usuari. Han de fer servir una PDA. Persona responsable, adaptable i amb habilitats comunicatives. S'ha de tenir en compte que s'ha de caminar uns 15kmt al dia. Es tindrà en compte de manera PREFERENT a persones que parlin un tercer idioma (anglès o francès) o que disposin d'un Certificat de discapacitat.

Descripció
Controlar els aparcaments de la zona blava. 3 VACANTS. Horari: Jornada completa en horari partit (depenent de la zona hi haurà un horari o un altre; s’especificarà a l’entrevista)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.