Comercial amb idiomes (un comercial amb anglès i un comercial amb francès)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Flexibilitat d’entrada entre 8 i 9 del matí, per dinar es podrà parar entre 13 i 15 i el temps dependrà de l’hora d’entrada (si s’entra a les 8 es tindran 2h per dinar i si entren a les 9, 1h). La hora de sortida és com a molt aviat a les 18 de la tarda. Ha de tenir disponibilitat per viatjar i està alguns dies a la setmana fora, tot i que també hi haurà èpoques (sobretot quan comencin, que s’han de formar) que estaran més a la oficina.

Descripció
Tasques pròpies del lloc de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.