Monitors/es de casa de colònies amb disponibilitat immediata.

Oferta

Població
Bellcaire d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: -Has de tenir disponibilitat total per poder dormir al centre els dies de feina - Experiència prèvia en campaments o colònies, esplai, CAU o altres activitats dins el lleure. - Preferible amb titulació de monitor/a de lleure o altres relacionades (CFGS esports, animació sociocultural...). - Disponibilitat complerta a partir del 22 de març.

Descripció
Ets monitor/a de lleure i busques feina per a aquesta temporada? T'oferim formar part de l'empresa líder en centres de colònies, fent estades generalment d'entre 3-5 dies, a un dels nostres centres ubicats a les províncies de Girona, Barcelona i Lleida. Realitzem estades amb grups de totes les edats, amb moltes activitats d'aventura (kayak, BTT, quads, tirolines, rocòdroms...), activitats creatives, jocs de nit i de coneixença entre molts d'altres. REQUISITS: -Has de tenir disponibilitat total per poder dormir al centre els dies de feina. - Experiència prèvia en campaments o colònies, esplai, CAU o altres activitats dins el lleure. - Preferible amb titulació de monitor/a de lleure o altres relacionades (CFGS esports, animació sociocultural...) - Disponibilitat complerta a partir del 22 de març CONDICIONS: - Oferim formació específica en les activitats que es realitzen a cada centre, i remunerada. - Estades de colònies a diversos dels nostres centres. - Salari de 63€/b per dia treballat. - Manutenció i allotjament al nostre càrrec Possibilitat de fer immersió lingüística en anglès, amb suplement salarial a temporada escolar (64€ b/dia treballat).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.