OPERARI/A PER SUPORT D'IMPRESSIÓ INDUSTRIAL

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix EXPERIENCIA EN SECTOR INDUSTRIAL minima d'1 any de forma recent. REQUISITS: Estudis primaris complets Disposició d'horaris a règim de torns Residir a la comarca del Baix Empordà Horari: de dilluns a divendres torn mati, tarda, nit

Descripció
Les funcions serien ocupar.se de la recollida de cilindres i preparats per imprimir, a la secció de Gravats. Neteja d'utillatges, muntatge de carros i muntatge de cilindres en la màquina de la secció d'impressió. Donar suport als maquinistes durant el procés de producció sempre que aquests ho necessitin. Responsabilitzar.se de la constat ordre i neteja del lloc de treball i utillatges auxiliars de la màquina.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.