Monitor/a

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Cal títol monitor/a de lleure. Es valorarà experiència i referències de serveis similars. També formació universitària i/o estudis de vessant educatiu/social. Bon nivell de català parlat i escrit. Residència al municipi i/o rodalies.

Descripció
CERQUEM MONITORATGE PER ATENDRE NECESSITATS CASAL D'ESTIU DE PALS 2023. Per casalet, casal i casal jove, mainada des de 3 anys (escolaritzats a I3 aquest curs) fins a joves de 16 anys (4t ESO) HORARIS de 7'45 a 19'45h, amb franges d'acollida matinal, matí, menjador i tarda. Entrevistes al mes de MAIG 2023.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.