Personal de rentaplats.

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
NO CAL EXPERIÈNCIA PREVIA CAL MOLTES GANES DE TREBALLAR

Descripció
La persona seleccionada es responsabilitzarà de la neteja de vaixella, utensilis i zones interiors de cuina, la seva missió i compromís és essencial per mantenir i respectar els procediments implantats a l'empresa en matèria d'APPCC, higiene alimentària,... Formarà part d´un equip dinàmic i professional, compromès amb el desenvolupament del projecte d´obertura del nou resort turístic, singular i referent al sector amb una oferta gastronòmica amb productes de mercat i proximitat. S´ofereix formació a càrrec de l´empresa i salari competitiu, amb la possibilitat d´estabilitat laboral durant tot l´any treballant en algun dels hotels de luxe de la cadena PLAZA ubicats a Andorra.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.