CAP DE MANTENIMENT

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Ets el/la candidat/a ideal si... · Ets una persona resolutiva, flexible, responsable i implicada amb la feina. · Tens experiència en gestió d’equips i lideratge. · Disposes mínim de 3 anys d’experiència en una posició similar. · Tens coneixements de climatització, calderes, piscines i obres menors. · Valorable carnet de prevenció de legionel·la, fitosanitaris i/o piscines. · Valorable nivell mig d’anglès. · Imprescindible carnet B i vehicle propi si es resideix fora del municipi.

Descripció
Càmping de 4 estrelles ubicat a Pals cerca un/a CAP DE MANTENIMENT per formar part del seu projecte i encarregar-se del funcionament integral. Si tens formació i experiència realitzant funcions de responsabilitat de manteniment en establiments turístics i cerques un projecte estable, et volem conèixer! Quines seran les teves tasques? En dependència directa de direcció, t’encarregaràs de: · Coordinar, supervisar, assignar tasques i organitzar els torns de l'equip. · Desenvolupar plans de manteniment preventiu i correctiu per a totes les instal·lacions. · Sol·licitar pressupostos i col·laborar amb els serveis externs d'equips quan calgui. · Dimensionar i fer seguiment de l'adequació de les instal·lacions en col·laboració amb altres departaments, assegurant la qualitat del servei i la satisfacció del client. · Elaborar d’informes i realitzar seguiment dels indicadors de manteniment. · Resoldre les diferents incidències que puguin sorgir. · Assegurar el compliment de la normativa de seguretat. · Supervisió i recepció dels treballs de les empreses subcontractades. Al perfil seleccionat se li ofereix: · Treballar en un càmping gran i important a la zona. · Contracte estable i directe amb l’establiment. · Jornada de dilluns a divendres de 08:00h a 17:00h (1h per dinar) · Horari temporada d’estiu de 08:00h a 18:00h. · Salari brut anual de 32.000€ – 35.000€ . · Possibilitat d’incorporació immediata.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.