Auxiliar administratiu/va comptable.

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: -Persona jove i dinàmica, amb ganes d'aprendre i créixer professionalment. -Nivell C de català. -Nivell intermedi d'anglès, coneixement de francès valorable. -Amplis coneixements d'eines d'ofimàtica.

Descripció
Estem buscant un Auxiliar Administratiu Comptable per unir-se al nostre equip, som una important empresa del Baix Empordà, dinàmica i amb constant creixement. Si ets una persona jove, entusiasta i amb habilitats en administració i comptabilitat, aquesta és la teva oportunitat! Responsabilitats: -Recollir, verificar i registrar informació administrativa-comptable relacionada amb les activitats de l'empresa. -Realitzar el seguiment de cobraments i pagaments, assegurant un control precís i eficient. -Oferir atenció comercial a proveïdors i clients, gestionant compres i vendes de manera efectiva. -Respondre trucades telefòniques i correus electrònics, oferint un servei al client de qualitat. Si ets una persona proactiva, organitzada i amb habilitats per treballar en equip, t'animem a formar part del nostre equip! Oferim un entorn de treball agradable i oportunitats de desenvolupament professional. Si compleixes amb els requisits esmentats i et sents entusiasmat/ada per aquesta oportunitat, esperem rebre la teva sol·licitud! Si us plau, envia'ns el teu currículum actualitzat i una carta de presentació que ressalti les teves habilitats i experiència rellevants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.