Administratiu/va.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona amb habilitats socials, disposada a treballar en equip, coneixements informàtics a nivell d'usuari, preferiblement amb coneixement en l'àmbit del manteniment d'habitatges.

Descripció
Recepció de les incidències de manteniment i reparacions d'edificis i habitatges. Registre informàtic, obertura de sinistre amb les companyies d'assegurança, si s'escau, encàrrec de les feines als industrials i proveïdors, control de qualitat dels treballs, gestió del pagament de les factures i tancament de l'expedient.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.