Neteja allotjament turísitic

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
-Formar part d'un equip jove i dinàmic Contracte fix discontinu a 25/30h -Torn de demà -Sou de 18000 € bruts anuals/jornada completa

Descripció
Descripció: La teva missió principal serà mantenir netes i ordenades les botigues i espais comuns de l'àrea de Kampaoh d'acord amb els estàndards de qualitat prevists amb l'objectiu de complir amb les expectatives dels nostres clients. Resum de tasques: -Neteja interior de les botigues -Neteja exterior de les botigues -Neteja de banys Kampaoh (en cas d'existència) -Fer tasques bàsiques de manteniment -Fer tasques de neteja de zones comunes (parcel·la, zona chill, out, etc.)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.