Tècnic/a de suport al Servei Tècnic de Postcollita

Oferta

Població
La Tallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació i experiència relacionada amb l’agronomia o la biologia. Carnet de conduir B1. Es valorarà positivament si la persona candidata te el carnet d’aplicador de fitosanitaris, però no és imprescindible.

Descripció
Preparació de mostres per a donar suport als tècnics especialistes en la realització del control de qualitat de la fruita i controls de temperatura en les cambres de fruita de la zona. Col·laborar en l’anàlisi microbiològic, recollida de mostres i aplicació del producte 1-MCP en les instal·lacions de les cambres de fruita. Tasques de laboratori per controls de qualitat de la fruita per als anàlisis i treballs en postcollita. Col·laborar en els Testos de vida útil de fruita de llavor.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.