Neteja dels banys situats a les platja de Sant Antoni

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Alguna en neteja es valorarà positivament

Descripció
Netejar els banys situats a Torrevalentina, els dels tres espigons i el de la platja es Monestri. L empresa posa un cotxe pel desplaçaments entre els diferents punts. La neteja s ha de fer els dissabtes i diumenges i els dies festius (15 agost, 1 i 11 de setembre). Es una jornada de 12 hores setmanals repartides entre matins ( de 8a 10), migdies (de 13 a 15) i tardes de 17.00-19.00)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.