Ajudants de cambrer per a temporada

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia no imprescindible. Sí demanem moltes ganes de treballar i d'incorporarse a un gran equip. Temps complert, horari partit. 40 hores setmanals. 2 Dies de descans. Possibilitat de seguir amb contracte a temps parcial de cap de setmana per a compaginar amb estudis. Es valorarà molt positivament coneixement d'idiomes frances i/o angles.

Descripció
Ajudar als cambrers durant el servei d'esmorzars, dinars y/o sopars. Fer la feina propia d'un ajudant de cambrer.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.