SERVEI DE NETEJA OFICINES D'OBRA A GUALTA

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix una mínima experiencia en neteja.

Descripció
Neteja de manteniment setmanal dels mòduls d'obra (oficines, menjador, vestidors,...) d'unes obres realitzades per una important empresa constructora. Es demanen 3 serveis a la setmana (dilluns, dimecres, i divendres) de 2 hores de durada cada servei. Per tant 6 hores a la setmana. L'horari dels serveis es flexible, sempre que no sigui als migdies.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.