Electricistas Oficiales de 1 y 2 para Holanda

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
3 añys minimo como electricista

Descripció
SE CERCA ELECTRICISTA OFICIAL DE 1a I OFICIAL DE 2a (3 ANYS D'EXPERIÈNCIA) PER A LLOC DE TREBALL A HOLANDA. IMPRESCINDIBLE QUE L'OFICIAL DE 2n TINGUI CONEIXEMENTS D'INGLÉS. L'OFICIAL DE 1r NO ÉS OBLIGATORI ). S'OFEREIX SALARI DE 2,000€NET MES MINIM . SEGUN VALIA AUGMENTA, HABITATGE , VIATGES , SEGURETAT SOCIAL , VEHICULO , ROBA . ES REQUEREIX ENGONALS O ALEMANY NIVELL A2 (MIG BAIX)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.