Operari/a electromecànic per manteniment de xarxa d'abastament.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valora molt positivament estudis relacionats amb electricitat / electromecànica. Es valora formació en PRL. Imprescindible carnet de conduir classe B

Descripció
Cerquem operari tècnic amb coneixements d'instal·lacions elèctriques per a dur a terme tasques de manteniment i correctius en les nostres instal·lacions tant de xarxa d’abastament com de sanejament (avaries, bombes, cuadres elèctrics, caudalímetres, etc)..

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.