Acompanyament dona gran amb mobilitat reduïda.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Ser dona. Tenir mínim 1 any d'experiència en la cura de gent gran/Curs primers auxilis/Sociosanitària/Auxiliar de geriatria.

Descripció
Tasques: Acompanyament dona gran amb mobilitat reduïda (camina amb ajuda de caminador), dutxa, higiene, canvi de bolquers, vestir, preparació menjades, compres d'aliments, supervisió de medicació, sortides a passejar, fer llit i rentar els plats. Permís de treball en vigor.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.