Tècnic reparador de calderes de gas

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació en instal·lacions de climatització, refrigeració, energies renovables i/o fred industrial. Disposar del carnet de gas o habilitació validada, APMR- Agent de Posada en marxa. Persona activa, responsable, amb orientació de cara al client i ganes d'aprendre Experiència mínima 3-4 anys desenvolupant les mateixes funcions o similars Valorable certificat manipulació de gasos fluorats, RITE, Fred industrial o qualsevol altre carnet professional. Valorable PRL i curs d'Altura Disposar permís de conduir i vehicle per a accedir a les instal·lacions de l'empresa. Ubicació: província Girona

Descripció
FUNCIONS: Reparació i manteniment de calderes de gas domèstiques. Diagnosi d'avaries, reparació i manteniment de calderes de gas. Aptituds comercials per l'oferiment de serveis i productes. Dinàmica de gestió diària: agenda amb cartera de clients a visitar. CONDICIONS I BENEFICIS LABORALS: Contracte: Indefinit amb un període de prova Conveni: Metall de Girona Jornada laboral: completa. /40 hores setmanes Horari: de dilluns a divendres de 8.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 18.00 h Salari: 2.000 € / bruts mensuals + comissions + objectius + hores extres Pagues 12 Vehicle d'empresa, telèfon, IPAD, eines i uniforme. Zona de treball: província Girona Incorporació a reconeguda companyia en expansió Formació contínua a càrrec de l'empresa Possibilitats de promoció i creixement professional.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.