Lampista

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació mínima FP II d'Electricitat, Electrònica, climatització, refrigeració, energies renovables i/o fred industrial. Experiència mínima 3-4 anys desenvolupant les mateixes funcions o similars Valorable certificat manipulació de gasos fluorats, RITE, Fred industrial o qualsevol altre carnet professional. Valorable PRL i curs d'Altura Disposar de permís de conduir i vehicle propi per a accedir a les instal·lacions de l'empresa. Persona positiva i responsable, amb bona actitud, bon tracte al client, amb ganes d'aprendre. Residència a Palamós o voltants.

Descripció
FUNCIONS: Realització d'instal·lacions elèctriques i equips, incloent-hi reparacions i manteniment domèstic i industrial. Instal·lacions, diagnosis d'avaries, reparació i manteniment de calderes de gas, equips de calefacció, aigua, aire condicionat, plaques fotovoltaiques, aerotèrmia, etc.. Coneixements d'informàtica a nivell usuari Aptituds comercials per l'oferiment de serveis i productes. Dinàmica de gestió diària: agenda amb cartera de clients a visitar. CONDICIONS I BENEFICIS LABORALS: Contracte: Indefinit amb un període de prova Conveni: Metall de Girona Jornada laboral: completa. /40 hores setmanes Horari: de dilluns a divendres de 8.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 18.00 h Salari: 1900 € bruts/mes (segons valora) + variables + incentius + dietes + hores extres Pagues 12 Vehicle d'empresa, telèfon, IPAD, eines i uniforme. Zona de treball: província Girona Formació contínua a càrrec de l'empresa Possibilitats de promoció i creixement professional

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.