Responsable instal·lacions - comercial

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació mínima FP II d'Electricitat, Electrònica, energies renovables o similar. Imprescindible experiència mínima 3 anys desenvolupant les mateixes funcions o similars Valorable certificat manipulació de gasos fluorats, RITE, Fred industrial o qualsevol altre carnet professional. Valorable PRL i curs d'Altura. Informàtica usuària. Disposar de permís de conduir i vehicle propi per a accedir a les instal·lacions de l'empresa. Persona positiva, activa, responsable, resolutiva, amb capacitats socials i de resolució de conflictes. Residència en zona de Baix Empordà (Girona)

Descripció
Des d'HELPOINT SERVEIS - consultoria de selecció d'oficis busquem a un/a Oficial Responsable Instalador / Comercial per al nostre client amb la seva delegació a Palamós (GIRONA) FUNCIONS: Responsable per direcció tècnica i comercial de l'equip d'operaris Realitzar instal·lacions de: plaques solars, aire condicionat, calderes, calefaccions, electricitat, aerotèrmia Gestionar estoc i comandes de recanvis necessaris per a les reparacions Formació tècnica. Gestió comercial, accions i dinamització de vendes del personal tècnic orientat a objectius. Supervisió de procediments i control de qualitat del servei Coordinació, suport i treball en equip amb departament administratiu CONDICIONS I BENEFICIS LABORALS: Contracte: Indefinit amb un període de prova Conveni: Metall de Girona Jornada laboral: completa. /40 hores setmanes Horari: de dilluns a divendres de 8.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 18.00 h Salari: 28000 € bruts/any (segons valora) + variables + incentius + dietes + hores extres Pagues 12 Vehicle d'empresa, telèfon, IPAD, eines. Zona de treball: província Girona Formació contínua a càrrec de l'empresa Possibilitats de promoció i creixement professional

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.