Personal de neteja per a domicili particular.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
- Documentació en vigor - Valorable: posseir cotxe propi - Valorable: experiència i titulació

Descripció
Vols treballar per a famílies Qida, empresa d´atenció a domicili? Busquem operària de neteja per hores a Calonge, Sant Antoni de Calonge, La Bisbal, Palamos, Begur, Pals, Verges, Torroella de Montgrí Requisits: Documentació en regla per poder treballar a Espanya. Valorable, posseir cotxe propi i experiència a diferents domicilis Funcions: Neteja i manteniment de la llar Feu la inscripció a l'oferta per iniciar el procés de selecció

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.