Auxiliar de geriatria.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: 2 anys d'experiència demostrable Documentació en regla per a poder treballar a Espanya Formació sociosanitària de mínim 200 hores o Certificat de Professionalitat

Descripció
Vols treballar per a famílies Qida, empresa que ofereix cures de qualitat a casa, amb persones grans o dependents? Busquem Cuidador/a Extern/a per hores a Palamós i rodalies (Sant Antoni de Calonge, La Bisbal, Begur, Pals, Verges, Torroella de Montgrí) Requisits: 2 anys d'experiència demostrable Documentació en regla per poder treballar a Espanya Formació sociosanitària de mínim 200 hores o Certificat de Professionalitat Funcions: Acompanyament i supervisió de les activitats que realitzen a la vida diària, com pot ser l'alimentació, la neteja, mobilitzacions i transferències, medicació, etc. Activitats d'estimulació cognitiva. Tasques bàsiques de la llar. Realitza la inscripció a l'oferta per iniciar el procés de selecció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.