Conductor/a de tractor amb màquina d'arrossegament per neteja i manteniment de platja. L'Escala.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
manejament del tractor.

Descripció
CONDUCTOR DE TRACTOR AMB MÀQUINA D'ARROSSEGAMENT per dur a terme la neteja i Manteniment de platges a la zona de L´Escala. Funcions del lloc: Càrrega, transport i anivellació de sorres. Recollida de residus, Manteniment d'anivellament de sorres de les platges. Obertura i manteniment de les sortides d'aigua pluvials i cursos. Manteniment general de les diferents platges. .

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.