Administratiu/iva.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances. Formació Professional, o Certificat de Professionalitat Nivell 3 en Administració. Domini del castellà o català. Nivell informàtica avançat. Valorable experiència treballant en una assessoria d’empreses en l’àrea fiscal i/ o comptable. Feina estable i amb possibilitats de créixer com a professional. Abstenir-se candidats amb estudis inferiors a CFGS/FP2/CP3. S’ofereix Contracte indefinit jornada parcial. De dilluns a divendres mitja jornada. Sou segons conveni.

Descripció
Gestió i assessorament comptable a societats i autònoms de la cartera de clients - Realització de comptabilitats - Tasques administratives diverses.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.