Personal de neteja (cal certificat de discapacitat)

Oferta

Població
Vall-Llobrega

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en neteja. Imprescindible disposar de certificat de discapacitat o ITP i estar en situació de desocupació.

Descripció
Es precisa incorporar personal de neteja per a centre escolar ubicat a Vall-llobrega. Jornada Laboral: Parcial de 34 hores setmanals. Horario distribuït de la següent manera: dilluns i dimarts de 8:00 a 10:00 i de 15:00 a 21:00. Dimecres, dijous i divendres de 15:00 a 21:00. Tipu de contracte: Temporal per substitució d'IT. Experiència en neteja. Imprescindible disposar de certificat de discapacitat o ITP i estar en situació de desocupació.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.