Auxiliar d'atenció a la dependència. Urgent!

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE TITULACIÓ OFICIAL DE CFGM d' Auxiliar d'infermeria o CFGM o Certificat de professionalitat Auxiliar d'atenció sociosanitària.

Descripció
Es necessita auxiliar d'atenció a la dependència per a cobrir una substitució d'un servei de SAD a Torroella de Montgrí. Les tasques son donar suport en les Activitats de la Vida Diària, tasques relacionades amb el servei de menjador, tenir cura dels aspectes generals de la salut, manipulació de llits, grues, etc. Fomentar els hàbits d'autonomia, etc. Suport i desenvolupament d'Activitats Ocupacionals, Atenció Higiènica i Sociosanitària, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.