Persona interna a la llar per cura d'una persona gran amb dependència.

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible persona amb força física per fer les transferències de manera autònoma. Valorable experiència en tasques d'ajuda a domicili.

Descripció
Es necessita una persona interna per tenir cura d’una Sra. gran amb Alzheimer . Les tasques a realitzar son , higiene diària, cuinar i acompanyament en els àpats i acompanyament en les rutines diàries. Es imprescindible que sigui una persona amb força física per poder fer les transferències sense ajuda.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.