CONDUCTOR/A TRACTOR NETEJA DE PLATGES

Oferta

Població
Albons

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible experiència amb tractor

Descripció
AEMA HISPÁNICA busquem a conductors de tractor amb maquines d’arrossegament per realitzar la neteja i el manteniment de platges per la zona de l’Escala Funcions del lloc de treball: Carrega , transport i anivellació Recollida de residus Manteniment de la anivellació de la sorra de la platja Manteniment de les sortides d’aigües fluvials i cursos fluvials Manteniment general S’ofereix contracte indefinit , horari en torn de nit de 11:00-07:00h , jornada completa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.