Cap de sala a jornada complerta

Oferta

Població
Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de L'Heura

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència anterior mínima de dos anys en el mateix lloc de treball. Feina estable per tot l'any. S'ofereix un contracte laboral a jornada completa amb dos dies de descans setmanal. Feina en un entorn natural, professional i familiar. El salari és negociable. Hi haurà una partida de sou variable en funció dels resultats obtinguts.

Descripció
Estem cercant la incorporació d'un Cap de sala en el nostre establiment, on les seves principals tasques seran les següents: gestió de tots els aspectes relacionats amb la restauració relatius a la sala, col·laborar en l'organització juntament amb la diecció, la cuina i els proveïdors, gestionar una bona imatge del restaurant, tenir un tracte professional amb els clients, proveïdors i companys de feina, promoure una bona relació entre la sala i la cuina. Gestionar compres, inventari i compliment dels objectius de qualitat establerts per la direcció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.