Xef a jornada complerta

Oferta

Població
Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de L'Heura

Experiència / Requisits sol·licitats
És imprescindible que la persona interessada en l'oferta de feina tingui una experiència mínima de 3 anys en un lloc igual o similar. Incorporació immediata. Horari: l'habitual pel lloc de feina

Descripció
Estem cercant la incorporació d'un Xef / Cuiner en el nostre establiment. Una persona resolutiva, dinàmica, responsable. Feina estable per tot l'any en un entorn molt acollidor de turisme rural a jornada complerta amb dos dies de descans setmanal.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.