Dependent/a de botiga

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència vendes comerç minorista. Coneixements d'anglès i francès i informàtica.

Descripció
-Orientar i aconsellar als clients oferint-los productes tot informant de les seves característiques i opcions. -Reposar productes venuts optimitzant espais i buscant la complementarietat dels articles. -Modificar periòdicament els aparadors. -Cobrar i fer factures a clients. -Col·locar I reposar productes al magatzem. -Supervisar estoc I controlar existències de productes. -Gestionar i coordinar servei de postvenda (enviaments, reparacions..) -Tasques de neteja i manteniment de les instal·lacions. - HORARI; dilluns de 10 a 14 i de 16 a 20h dimarts (festa) dimecres (matí festa) tarda de 16 a 20h dijous de 10 a 14 i de 16 a 20 divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 diumenge de 10 a 14 (tarda festa)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.