PERSONAL DE NETEJA

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Coneixements sobre substàncies químiques i materials de superfícies. Higiene i seguretat en el treball. Experiència com a professional de neteja en entorn industrial, logístic, hoteler, sanitari, etc.. Es valorés experiència en treballs especials de neteja (maneig de maquinària de neteja, abrillantat, tractament de superfícies, neteja de cristalls, etc..). Es valorés maneig de maquinària, fregadores i rotatives.

Descripció
El lloc consisteix a prestar servei de neteja professional del centre o zones assignades. Realitzar la neteja de superfícies, de mobiliari, de zones concretes assignades, netejar la pols, escombrar, aspirar, fregar, netejar sortides d'aire del sostre, netejar els serveis, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.